Γενικά
O χριστιανικός ιστότοπος: "alleluia.gr", έχει ως σκοπό την διάδοση του Λόγου του Θεού, όπως αυτός αναφέρεται μέσα στην Αγία Γραφή.
Όσοι ασχολούνται με το έργο της διάδοσης του Λόγου του Θεού, μέσα από το "alleluia.gr" είναι μέλη της εκκλησίας μας και το πράττουν αφιλοκερδώς, προσβλέποντες στον Αρχηγό και τελειωτή της Πίστεως, τον Ιησού Χριστό.

Αρχεία ήχου και εικόνας
Η ιστοσελίδα αυτή, καθώς και όλα τα αρχειά ηχου και εικόνας είναι ιδιοκτησία της Ελευθέρας Αποστολικής Εκκλησίας Πεντηκοστής Θεσσαλίας. Οι συντελεστές της ιστοσελίδας αυτής καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε να υπάρχει συνεχής ενημέρωση.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και αναπαραγωγή των κηρυγμάτων με την προυπόθεση ότι θα αναγράφεται η πηγή προέλευσής τους και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό εκτός από αυτόν για τον οποίο δημιουργήθηκαν. Άλλωστε ο μόνος σκοπός μας είναι κάθε άνθρωπος να γνωρίσει τον Ιησού Χριστό και να τον δεχτεί σαν προσωπικό του Σωτήρα.
H χρήση του υλικού "Μελέτες, Photo gallery και Παιδική Γωνιά" είναι δωρέαν σε όλους, αποκλειστικά για προσωπική χρήση και όχι για εμπορική. Η περεταίρω χρήση απαιτεί συνεννόηση με τους διαχειριστές.
Όλα τα αρχεία είναι διαθέσιμα για download εντελώς δωρεάν.

Radio Player

Play Radio in Popup Window

Σύνδεση