Πολλές φωνές ακούγωνται και προσκαλούν και προκαλούν τον άνθρωπο (Παροιμ.θ’ 13-15, Βασιλ.Β. ιη’ 28-31).

 Του φωνάζουν έλα, ακολούθησέ με, πίστεψέ με και θα κερδίσεις θα απολαύσεις θα είσαι χαρούμενος και ικανοποιημένος.

Φωνάζει η δόξα του κόσμου τούτου φωνάζει η αίγλη φωνάζει η φήμη φωνάζει ο πλούτος ο υλικός φωνάζουν τα φρονήματα της σάρκας.

Ελάτε, ελάτε. Από παντού φωνές. Φωνές από εδώ, φωνές από εκεί και ο άνθρωπος χάνεται ζαλίζεται και παρασύρεται χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, να σκεφτεί και να αποφασίσει σαν μοναδικό λογικό ον μέσα στη δημιουργία του Θεού.

Ζώντας μέσα σε έναν κόσμο που επικρατεί η σύγχυση που κυριαρχείται από τα εικονομηνύματα μέσω των ΜΜΕ και κοινωνικής δικτύωσης, ο άνθρωπος αδυνατεί να αποφασίσει να επιλέξει τι το καλό, τι το ωφέλιμο για τον εαυτό του για την ζωή του για το μέλλον του.

Οι προβληματισμοί οι απορίες τα ερωτηματικά αρχίζουν να εμφανίζονται. Κανείς δεν μπορεί να του δώσει μία ειλικρινή και αληθινή εξήγηση. Οι φόβοι και οι ανησυχίες η ταραχή και η θλίψη πολιορκούν την ψυχή του με σκοπό να την καταλάβουν  και να κυριαρχήσουν μέσα του.

Αβοήθητος αρχίζει να βυθίζεται να καταποντίζεται να χάνεται μέσα στο πλήθος των ηχηρών φωνών.

Μεγάλη δύναμη και επιρροή ασκούν οι φωνές, τα μηνύματα που καθημερινά έρχονται στον νου του ανθρώπου.

Όμως υπάρχει και μία άλλη φωνή, διαφορετική, απαλή, μία φωνή αγάπης, συμπάθειας, κατανόησης, παρηγοριάς που απευθύνεται στην καρδιά του ανθρώπου. Είναι η φωνή που έρχεται από έναν άλλον κόσμο όπου κυριαρχεί η χαρά, η ειρήνη, η δικαιοσύνη. Είναι η φωνή που έρχεται από Αυτόν που μας δημιούργησε και μας καλεί να Τον ακούσουμε γιατί μόνον Αυτός μπορεί και θέλει να μας δώσει αληθινές και ειλικρινείς εξηγήσεις σε κάθε μας πρόβλημα και απορία.

Θέλει ο άνθρωπος να ζει χαρούμενος μέσα σε περιβάλλον ησυχίας και ασφάλειας. Θέλει να αφαιρέσει κάθε προβληματισμό, ανησυχίες και φοβίες. Θέλει να τον βγάλει μέσα από τον ψεύτικο κόσμο της ματαιότητας της απάτης και της πλάνης. Θέλει να του φανερώσει όλη την αλήθεια και να ζήσει ελεύθερος χρησιμοποιώντας την λογική του ώστε να παίρνει τις σωστές και ωφέλιμες αποφάσεις για την ζωή του. Θέλει να ζει ευλογημένος.

Για τον λόγο αυτόν και του φωνάζει «έλα, έλα σε μένα άνθρωπε, εσύ που είσαι κουρασμένος, αναστατωμένος, απογοητευμένος, θλιμμένος, αποκαμωμένος και Εγώ θα σε αναπαύσω, θα σου δώσω, θα σε χορτάσω, θα σε ξεδιψάσω (Ματθ.ια’ 28, Ιωάν.ζ’ 37, ς’ 35). Θα πάρεις δύναμη για να συνεχίσεις να ζεις μία αληθινή ζωή. Μία ζωή εμπιστευμένη στα Δικά μου χέρια. Θα σε καθοδηγώ Εγώ, θα σου μαθαίνω αυτά που είναι ωφέλιμα για την ζωή σου και για την ψυχή σου που θα ζει αιώνια. Γιατί Εγώ σε γνωρίζω. Εγώ σε έπλασα. Εγώ θα σε διδάξω πως να διακρίνεις το ψέμα και να το αποφεύγεις. Εγώ θα είμαι βοηθός σου σε όλη σου την ζωή. Θα σε βοηθάω εκεί που  θα έχεις ανάγκη, που δεν θα μπορείς εσύ.

Άκουσε λοιπόν την δική Μου φωνή.

Αν την ακούσεις και την δεχτείς Εγώ είμαι πιστός στους λόγους Μου και στις υποσχέσεις Μου (Εβρ. ι’ 23, Ρωμ. δ’ 21, Ιακωβ. Α’ 12, Ιωάν. Α’  β’ 25). Εγώ χτυπώ την πόρτα σου καθημερινά. Αν ακούσεις την φωνή μου και ανοίξεις την καρδιά σου Εγώ θα σε χορτάσω με την παρουσία Μου (Αποκάλ. γ’ 20, Ιωάν. ιδ’ 23). Θα ζεις ασφαλισμένος και ήσυχος χωρίς να φοβάσαι κανένα κακό που θα συμβαίνει γύρω σου, ό,τι και αν είναι αυτό (Παροιμ. α’ 33).

Αν θέλεις να ακούσεις την φωνή του Θεού, διάβασε τον Λόγο Του και εξάπαντος θα σου μιλήσει (Ιωαν. ε’ 24).

Πρόσφατα media

CD "Ύμνοι Λάρισας"

Πρόσφατα στο photo gallery

selidodiktes 100 20140504
selidodiktes 035 20140504
selidodiktes 016 20140504
 • Ράδιο Οιχαλία
  Το χριστιανικό ραδιόφωνο της Θεσσαλίας και όλης της Ελλάδας στην υπηρεσία του ευαγγελίου. 106,2 FM
 • Χριστιανισμός
  Ο ραδιοφωνικός σταθμός που έχει σαν στόχο να βοηθήσει στην αποστολή της εκκλησίας Ευαγγελισμός, Λατρεία, Διδασκαλία, Συμπόνια κσι Βοήθεια αδελφών
 • WordofGod
  Το Χριστιανικό Κανάλι.
 • Παιδική Γωνιά
  Μια όμορφη γωνιά για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο! Με ιστορίες από την Αγία Γραφή, κουίζ, ζωγραφική και πολλά άλλα.
 • Χαρούμενη συνάντηση
  Η Χριστιανική παιδική εκπομπή! Μια ώρα ευλογίας για μικρούς και μεγάλους!
 • FACP TUBE
  Πλούσιο αρχείο Κυρηγμάτων, ομολογίες, Video Clips και Ύμνους.
 • EAEP TUBE
  24ωρη ροή τηλεοπτικού προγράμματος, καθώς και ζωντανές μεταδόσεις κηρυγμάτων.
 • Υμνολόγιο
  Υμνολόγια που χρησιμοποιούνται από όλες τις τοπικές εκκλησίες και συναθροίσεις
Λόγια Ζωής
Radio Player

Play Radio in Popup Window

Σύνδεση