Μήπως κουραστήκαμε αναμένοντας Εκείνον;

Μήπως ατονήσαμε προσκαρτερώντας Αυτόν;

Μήπως νυστάξαμε επειδή βραδύνει ο ερχομός Του;

Ο Ιωάννης μας αποκαλύπτει-στην Αποκάλυψη-αυτά που του φανερώνει ο Χριστός για τις έσχατες ημέρες,για την κατάσταση που θα επικρατεί στην εκκλησία Του και για τα γεγονότα που θα εξελίσσονται στην ανθρωπότητα.

Μας φανερώνει λοιπόν ότι ο Χριστός έρχεται και μάλιστα ταχέως.Μας συστήνει δε να κρατήσουμε αυτό που έχουμε καθώς επίσης να γίνουμε άγρυπνοι (Αποκ.γ/2,11) για να μπορέσουμε να νικήσουμε και να στεφανωθούμε.

Είναι δυνατός ο Χριστός να ανανεώσει τις δυνάμεις μας ώστε να κρατήσουμε αυτό που λάβαμε και να νικήσουμε τον νυσταγμό προσμένοντες τις υποσχέσεις Του.

Δεν καθυστερεί ούτε αδυνατεί  ο Χριστός να εκπληρώσει την υπόσχεσή Του-όπως οι εμπαίκτες τις έσχατες ημέρες θα υποστηρίζουν (Πετρ.Β γ/3)-αλλά μακροθυμεί επειδή αγαπά τους ανθρώπους, τους περιμένει να αναγνωρίσουν την αμαρτωλότητά τους και να καταφύγουν σ Αυτόν (Πετρ.Β γ/8,9).

Ο Λόγος του Θεού είναι αληθινός και εκπληρώνεται ενώ ο λόγος των ανθρώπων είναι ψευδής και ανεκπλήρωτος.

Στον προφήτη Αββακούμ ο Κύριος του λέγει "γράψε την όραση που σου έδειξα, έτσι, ώστε να μπορεί ο λαός μου να την διαβάζει και μάθετε πως αν και αργοπορεί να εκπληρωθεί,στο τέλος θα λάβει χώρα και θα βεβαιωθείτε οτι οι Λόγοι μου είναι πιστοί και αληθινοί (Αββ.β/3,4)".

Πρόσμεινον αυτήν........

 Αυτό καλέστηκε από τον Θεό ο Αββακούμ να κάνει.Αυτό καλούμαστε και εμείς σήμερα όσο βλέπουμε να πλησιάζει η ημέρα του ερχομού του Χριστού-τα γεγονότα γύρω μας αυτό προμηνύουν-να περιμένουμε την έλευση του Κυρίου μας.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι ο Χριστός επάνω στον σταυρό του Γολγοθά πέθανε για να πληρωθεί το δικό μας χρέος που είχαμε απέναντι στον Άγιο Θεό,εξ αιτίας των παραβάσεων μας και των αμαρτιών μας (Ρωμ.δ/25).Όμως ο Θεός Τον ανέστησε από τους νεκρούς και ανελήφθη στους ουρανούς από τους οποίους και θα επανέλθει (Πραξ.γ/13-21).

Μακάριοι θα είμαστε αν Τον προσμένουμε όπως εκείνοι οι δούλοι που προσμένουν τον κύριό τους να επιστρέψει από τους γάμους και μένουν άγρυπνοι στις θέσεις τους (Λουκ.ιγ/36,37)ετοιμοι να ανταποκριθούν στη φωνή του κυρίου τους.

Μερίδιο αιώνιας ευλογίας και χαράς θα απολαύσουμε γενόμενοι μέτοχοι στους γάμους του Χριστού με την εκκλησία Του (Ματθ.κε/1-10).

Ο Χριστός έρχεται να παραλάβει την εκκλησία Του,να εκπληρώσει τον Λόγο Του,να γίνει η αρπαγή (Θεσσ.Α δ/15-17).

Ας είμαστε άγρυπνοι (Θεσσ.Α ε/4-8) έτοιμοι όπως αρμόζει στους υιούς του φωτός."Αι έτοιμοι εισήλθον μετ αυτού εις τους γάμους,και εκλείσθη η θύρα".

 Πρόσμεινον την εκπλήρωση του Λόγου Του.Είναι αληθινός!

Πρόσφατα media

CD "Ύμνοι Λάρισας"

Πρόσφατα στο photo gallery

selidodiktes 136 20180731
selidodiktes 135 20180731
selidodiktes 134 20180731
 • Ράδιο Οιχαλία
  Το χριστιανικό ραδιόφωνο της Θεσσαλίας και όλης της Ελλάδας στην υπηρεσία του ευαγγελίου. 106,2 FM
 • Χριστιανισμός
  Ο ραδιοφωνικός σταθμός που έχει σαν στόχο να βοηθήσει στην αποστολή της εκκλησίας Ευαγγελισμός, Λατρεία, Διδασκαλία, Συμπόνια κσι Βοήθεια αδελφών
 • WordofGod
  Το Χριστιανικό Κανάλι.
 • Παιδική Γωνιά
  Μια όμορφη γωνιά για τους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο! Με ιστορίες από την Αγία Γραφή, κουίζ, ζωγραφική και πολλά άλλα.
 • Χαρούμενη συνάντηση
  Η Χριστιανική παιδική εκπομπή! Μια ώρα ευλογίας για μικρούς και μεγάλους!
 • FACP TUBE
  Πλούσιο αρχείο Κυρηγμάτων, ομολογίες, Video Clips και Ύμνους.
 • EAEP TUBE
  24ωρη ροή τηλεοπτικού προγράμματος, καθώς και ζωντανές μεταδόσεις κηρυγμάτων.
 • Υμνολόγιο
  Υμνολόγια που χρησιμοποιούνται από όλες τις τοπικές εκκλησίες και συναθροίσεις
Λόγια Ζωής
Radio Player

Play Radio in Popup Window

Σύνδεση